Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att hjälpa våra kunder att utföra ett kvalificerat jobb åt sina kunder är en passion för oss. Under 70 år har våra produkter och medarbetare uppskattats av professionella byggföretag men vi tänker inte nöja oss med det. Vi fortsätter att växa och strävar efter ännu fler nöjda kunder.

Hej, vad roligt att du är intresserad av att jobba hos Hejdes! 

 

Vi fortsätter att expandera och söker därför

 

Byggsäljare

Som vår nya byggsäljare kommer du att aktivt jobba med försäljning mot proffskunder. Orderhantering, varubeställning och rådgivning ingår i dina vardagliga uppgifter därför ser vi att det är av väldigt stor vikt att du är bekväm med pappershantering och har mycket god datorvana i olika system. En del av tjänsten innebär att bearbeta och söka upp potentiella kunder ute på fältet. Du ansvarar för att självständigt och fortlöpande planera och genomföra din uppsökande verksamhet där du kontinuerligt rapporterar till närmsta chef. I ditt arbete går du in för att ge våra kunder bästa tänkbara service.

Vi söker dig som har byggteknisk kunskap med erfarenhet av liknande tjänst. Du har erfarenhet från byggbranschen, kan diskutera och rekommendera i byggrelaterade frågor samt har ett stort engagemang för ditt arbete. Du är social, utåtriktad, har lätt för att skapa kontakt med våra kunder och är bekväm med att ta kontakt med beslutsfattande. Du har gott affärssinne och ett driv som lätt leder dig till avslut. Du har dessutom en bra känsla av att ge god service. Vidare är det viktigt för oss att du har erfarenhet av att ha eget kundansvar och budgetansvar. 

Du är också kreativ och nytänkande samt beredd att hjälpa dina kollegor inom deras område när det behövs.  

 

Välkommen med din ansökan!

 

För ansökan och eventuella frågor kring tjänsten kontakta Nina Törngren på Hejdes Woody Bygghandel, nina.torngren@hejdes.se

Nina Törngren

Nina Törngren

HR, event och utbildning

046-72 26 74

Skicka ett mail